fotos arxiu ferroviari/ferroviari

Com comprar / Como comprarAny 2013

LES IMATGES:

Les imatges de l'arxiu ferroviari es poden adquirir en dos formats:
— Postal, impressió digital d'alta qualitat. Mides: 15 x 10,5 cms.
— Arxiu digital: 15 x 10,5 cms. A 300 punts de ressolució. Tant per les imatges a color com en blanc i negre.

PREUS:

— Postal: 8€
— Arxiu digital: 28€

COM COMPRAR:

1) Formalitzar la comanda mitjançant l'enviament d'un correu electrònic indicant les publicacions desitjades.
2) Despeses d'enviament. Al preu de la postal/s, cal afegir-hi les despeses corresponents a la tramesa per correu. Podeu optar entre aquestes dues modalitats:
Mitjançant correu certificat: 3,50€ (S'unifiquen enviaments amb una sola tarifa).
Opció per correu ordinari, més econòmic (Septimània Edicions no es responsabilitza de la pèrdua de l'article per causes alienes).

Forma de pagament:

3) Forma de pagament: Mitjançant ingrés o bé transferència al compte de Bancorreos/Deutsche Bank 0019 4629 91 4210000522 (des de qualsevol oficina de Correus és possible). A nom de: Jordi Bibià Balada. No oblidar de fer constar el seu nom en l'operació Per a compres des de l'estranger codi IBAN: ES15 00194629914210000522.

ENVIAMENT:

— Les postals es realitzaran sota comanda, i seran enviades al comprador, un cop reflectit l'ingrés o trasferència al compte.
— Els arxius digitals seran enviats al comprador per correu electrònic, un cop reflectit l'ingrés o trasferència al compte.

DRETS DE REPRODUCCIÓ:

Jordi Bibià, propietari de l'arxiu ferroviari Miquel Bibià Laplana, es reserva el dret exclussiu de reproducció. Per a reproduïr una imatge en qualsevol mitjà, sigui imprès o digital, cal adquirir la/les imatge/s en suport digital, després d'haver signat un contracte de venda i ús, entre el comprador i Jordi Bibià. Es signarà un contracte d'ús on el comprador es compromet a emprar la/les imatge/s pel seu ús puntual, sigui treball editorial o web. Queda prohibida fer-ne còpies i, menys encara, per a fer-ne'n d'altres obres derivades.


Etiquetes: arxiu ferroviari

Com comprar / Como comprar
Com comprar / Como comprar
Autor: 1
Com comprar / Como comprar
Com comprar / Como comprar
Autor: 1

Ho vols compartir?