divulgació / conferències


<< Tornar          versio per imprimir      enviar a un amic     

Divulgació presencial

any 2010

Seminaris
 
Jordi Bibià compta amb una dilatada experiència en la realització de xerrades, tallers i seminaris sobre el catarisme a públics diversos com grups, entitats, escoles, o associacions culturals que ho sol·licitin. La duració mínima aconsellable és d’una hora, seguit de les posteriors preguntes i intervencions del públic.

També, i si s’escau, es pot preparar la intervenció atenent-se a la presència dels càtars en la població que ho demani, preparar els antecedents històrics en vistes d’un viatge o excursió, o bé introduir aquest tema en qualsevol acte històric o cultural afí, etc.

El nivell de les intervencions és planer i entenedor tant pel qui vol començar a introduir-se en aquests temes d’estudi, assequible a qualsevol edat, des de nens fins a gent més gran, i pel públic públic ja introduït en matèria.

Jordi Bibià és un transmissor respectuós de la història i no es responsabilitza d’allò que pugui incomodar o ferir les creences ortodoxes, només es limita a explicar uns fets, no a convèncer.


Compartir: Del.icio.us! Facebook! Google! Twitter La Tafanera Live! Yahoo!
Cartell de la conferència sobre bruixeria, màgia i supersticions
Cartell de la conferència sobre bruixeria, màgia i supersticions
Conferència Guissona
Conferència Guissona
Conferència
Conferència "La feminitat en la societat i en la literatura medieval!
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
copyright © septimaniaedicions.com  ·  Sanaüja (Spain) ·  Realització: cdnet ·