Àlbum de fotos

Lisboa


Vols afegir-hi les teves fotos?

Incorporo aquest àlbum per la seva relació amb l'orde del Temple, a més a més de recomanar la seva visita a la Catedral i altres indrets de la ciutat.

La catedral de Lisboa fou construïda al llarg del segle XII (1147), i és d'estil romànic d'influència normanda, a la que se superposaran d'altres estils. Ha sobreviscut a grans catàstrofes, havent patit diversos incendis i terratrèmols, com el de l'any 1755. El seu primer bisbe serà el croat anglès Gilbert de Hastings, que, juntament amb el primer rei de Portugal, Alfonso Enríquez, la van construir sobre una antiga mesquita, havent conquerit la ciutat als àrabs. Quan l'obra va ser completada, es van portar les restes de Sant Vicenç d'Osca, patró de la ciutat. L'edifici és al barri d'Alfama, i la visita és del tot obligada. A la torre sud, podem visitar el museu-tresor de la catedral, amb diferents objectes litúrgics i les relíquies de Sant Vicenç.


LA TORRE DE BELÉM
Aquesta torre de cinc plantes, s’aixecà a la platja del vell barri de Belém, al costat del Tejo, el 1515 quan Portugal era una veritable potència marítima. D’estil manuelí, combinant l’arquitectura defensiva de comiat de la tradicional a l’edat mitjana. El seu interior és d’estil gòtic, i serví de presó i armeria.


Cliqueu damunt una imatge per veure-la més gran, també podreu veure-les totes


Compartir: Del.icio.us! Facebook! Google! Twitter La Tafanera Live! Digg! Reddit! Mixx! StumbleUpon! Simpy! Yahoo!
copyright © septimaniaedicions.com  ·  Sanaüja (Spain) ·  Realització: cdnet ·