Calendari

cliqueu a l'event per veure més detalls

agenda d'actes 06.11.2015


<< Tornar     versio per imprimir      enviar a un amic     

EPISODIS TEMÀTICS DEL CATARISME


ELS CÀTARS: HISTÒRIA I LLEGENDES, a càrrec de Pere Cervera (35 minuts) LA FEMINITAT EN EL MÓN I A L´ENTORN CÀTAR, a càrrec de Jordi Bibià (35 minuts) -PAUSA- (10 minuts) L´ESPIRITUALITAT EN EL CATARISME, a càrrec de Jaume Cluet (35 minuts) -PREGUNTES- (5 minuts)
 
CONFERENCIANTS:

PERE CERVERA, és un estudiós de la història catalana havent participat en diverses campanyes d´estudis d'arqueologia i història local i comarcal que cursa actualment els estudis per a la Llicenciatura de Geografia i Història.

JORDI BIBIÀ, és escriptor, investigador i divulgador d’història medieval. És autor treballs sobre el món dels càtars, templers i bruixeria. L'any 1996 fou un dels fundadors de l'associació "Amics dels càtars". És director de Septimània Edicions, web i línia editorial especialitzada en la temàtica càtara. Professionalment, és dissenyador gràfic i il·lustrador.

JAUME CLUET, co-director del magazín digital “L’Espiral del Coneixement”, publicació orientada al món de la cultura i els viatges, és Diplomat en Turisme i especialista en la creació de producte cultural en el sector turístic.

Per més informació:
Ateneu de Tàrrega – www.facebook.com/ateneu.tarrega
Septimània Edicions – www.septimaniaedicions.com
L´Espiral del Coneixement – www.laespiraldelconocimiento.com


Descarregar pdf


Compartir: Del.icio.us! Facebook! Google! Twitter La Tafanera Live! Yahoo!

Cliqueu a les imatges per ampliar-les Vols veure més fotos?
copyright © septimaniaedicions.com  ·  Sanaüja (Spain) ·  Realització: cdnet ·